Malbaratament alimentari
Ens plau convidar-vos a la Jornada PATT Ajuts per a la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris que tindrà lloc el proper dimecres 18 de gener a les 9:30h (virtual). Aquesta sessió informativa forma part dels ajuts per al foment de la transformació dels sistema agroalimentari i pesquer català, en el marc del Pla Estratègic de l'Alimentació de Catalunya 2021-2026.
En aquesta jornada es presentarà el marc general dels ajuts, i en concret la línia d'ajuts per a la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris (Línia 6), que consta de dues sublínies:

¿        Sublínia d'ajut 6.1, per al disseny i implantació de plans de prevenció, de sistemes de quantificació i d'activitats de formació (destinada a empreses, associacions i agrupacions empresarials)
¿        Sublínia d'ajut 6.2, per a projectes de sensibilització en l'àmbit de les pèrdues i el malbaratament alimentaris (destinada a entitats sense afany de lucre).

A la jornada també es presentaran els ajuts per a la innovació en l'àmbit de la digitalització, la sostenibilitat i la competitivitat de l'empresa. En acabar les presentacions hi haurà un torn obert de preguntes.

Adjuntem el programa de la jornada i una infografia sobre els ajuts específics de la línia 6 per a la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris. També podeu consultar les bases reguladores dels ajuts en aquest enllaç: https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8816/1943107.pdf

Les inscripcions a la jornada informativa s'han de realitzar a través de Ruralcat, i ho podeu fer seguint aquest enllaç. El dia abans de la jornada rebreu l'enllaç d'accés a l'aula virtual des d'on podreu seguir-la.

Per a més informació podeu consultar aquest enllaç o adreçar-vos a ajutsestrategia_alimentaria.accioclimatica@gencat.cat.