Notícies Joves

Obres de teatre “Max i Maxi” i “Max in Love”

Dimecres, 04 Mai 2016 20:00

Ens plau convidar-vos a la representació de les obres de teatre “Max i Maxi” i “Max in Love”, que promou la Regidoria de les Polítiques per als Drets de les Persones.

Aquests espectacles formen part de les activitats de promoció de la salut en l’àmbit de les drogodependències, l’afectivitat i la sexualitat, que s’adrecen als joves de la ciutat. En concret, aquesta activitat va dirigida a joves de 3r i 4t d’ESO. Els vostres fills i filles ja han vist l’obra de teatre i n’han treballat els continguts a classe.

Us convidem ara a veure una representació especialment adreçada a tota la família. Serà el dijous 12 de maig, a les 19 h., al Teatre Municipal de l’Escorxador. Està representada per l’Aula Municipal de Teatre de Lleida i l’entrada és gratuïta.

Veureu el mateix espectacle que han vist els vostres fills i filles i, de ben segur, us donarà la possibilitat d’encetar un diàleg sobre alguns temes d’alt interès com poden ser el grup d’amics i amigues, les primeres sortides, la pressió de grup, les emocions, les relacions afectives i sexuals o els rols de gènere. A més, en finalitzar l’obra de teatre, totes les famílies assistents rebreu algunes pistes i recursos educatius que esperem us puguin ser d’utilitat.

A més, aquest any estem d’aniversari. El projecte “Max i Maxi” arriba a la seva majoria d’edat. Per celebrar aquests 18 anys, hi haurà durant l’espectacle alguna que altra sorpresa. 

Us animem a assistir-hi.

Us aconsellem que visiteu el blog:

blog salut comunitaria

COL·LABORA i AJUDA'NS

Deixa la teva opinio o comentari, la xarxa es per a tu

COL·LABORA

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message

Subscriu-te

Vols estar al cas de totes les novetats, de tot el que fan les entitats de la XarxaUPS.

Calendari

Abril 2021
L M X J V S D
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2