Notícies web antiga

Cau al Carrer

Dimarts, 12 Mai 2015 00:00

"Des de l'Agrupament Escolta i Guia Coll de les Savines us volem fer arribar la següent informació i esperem la pugueu fer arribar a qui li pugui interessar:

El proper dissabte 23 de maig celebrem el nostre tradicional Cau al Carrer. En aquesta ocasió, però, volem fer-lo encara més especial. Per això necessitem la vostra col·laboració! Dels membres que en formeu part, ja sigui treballadors/es, monitors/es, voluntaris/es, famílies, amics/amigues, nens/es... hàgiu format part del cau o no en alguna ocasió. Estaríem molt agraïts si els hi féssiu arribar la informació i el cartell adjunt:

 Cau-al-carrer

El proper dissabte 23 de maig celebrem el nostre tradicional Cau al Carrerhttps://www.youtube.com/watch?v=FLCESVLIyBY

 

Com heu pogut veure al vídeo, en aquesta ocasió volem fer-lo encara més especial. Per això necessitem la vostra col·laboració!! 

 

Aquest any hem canviat el format i hi haurà activitats des del migdia fins al vespre, obertes a tothom. Començarem amb un dinar popular, del qual podeu confirmar l'assistència fins al dia 20 de maig (podeu trucar a un dels dos telèfons o enviar correu electrònic). Tot seguit, durem a terme una quina, basada en el cau. A les 17 hi haurà una gimcana pel centre de Cervera, on poden participar tant adults com infants. Quan s'acabi hi haurà berenar per a què, a continuació (18.30h), els petits tinguin molta energia per jugar i ballar al compàs de l'animació infantil, a càrrec de Ferran Aixalà, a la Plaça Santa Anna. Uns quants caps de l'agrupament es quedaran amb ells per a què els més grans puguin gaudir d'una taula rodona: "Arrelant valors", en què participaran Lluís Marco, comissari general de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya; Albert Sangrà, coordinador general de relacions, de Minyons; Lluc Flotats, comissari de la demarcació Nord-Occidental; Montse Puig, comissària de la demarcació Nord-Occidental i cap del nostre agrupament i Arnau Arfelis, Cap d'Agrupament de l'AEiG Coll de les Savines i moderador del debat. Es parlarà principalment del paper educatiu del cau de Cervera. 

Us aconsellem que visiteu el blog:

blog salut comunitaria

COL·LABORA i AJUDA'NS

Deixa la teva opinio o comentari, la xarxa es per a tu

COL·LABORA

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message

Subscriu-te

Vols estar al cas de totes les novetats, de tot el que fan les entitats de la XarxaUPS.

Calendari

Octubre 2019
L M X J V S D
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3