Notícies web antiga

DIA INTERNAIONAL DE LES DONES

Diumenge, 17 Juny 2012 14:15

Estem en temps de reptes i avui dia en tenim un de molt important, el de ser autosuficients,  i una possibilitat és superar el currículum vitae i saber convertir-lo en currículum emprenedorEl món està canviant i l’emprenedoria és una opció a tenir en compte que no es pot perdre pel fet de no haver estat visibles en el moment, la persona i la manera adequada.

L’opció és esperar que surti la feina meravellosa que solucionarà la nostra economia o bé obrir-nos pas amb les pròpies habilitats, eines i coneixements?

Amb l’objectiu de potenciar la participació de les dones en la vida econòmica i eliminar les discriminacions existents entres els sexes, i en el marc del Dia Internacional de les Dones, des de la regidoria de Drets Civils de la Paeria de Cervera i el SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) del Consell Comarcal de la Segarra, hem organitzat una jornada que tractarà de la promoció sociolaboral de les dones i la capacitat emprenedora a través de l’aprofitament de les habilitats pròpies.

La jornada es realitzarà el proper 10 de març a les 19.30h al Centre d’empreses innovadores sota el nom “Dona, emprenedoria i crisi” i hi participaran dones cerverines i de la resta de la comarca que han seguit aquest camí. L’acte anirà acompanyat d’una mostra i tast de productes elaborats per empreses comarcals liderades per dones.

DIA INTERNAIONAL DE LES DONES

CARTELL EN PDF

Us aconsellem que visiteu el blog:

blog salut comunitaria

COL·LABORA i AJUDA'NS

Deixa la teva opinio o comentari, la xarxa es per a tu

COL·LABORA

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message

Subscriu-te

Vols estar al cas de totes les novetats, de tot el que fan les entitats de la XarxaUPS.

Calendari

Juny 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5