Notícies web antiga

VII CONGRÉS DE SALUT MENTAL I ATENCIÓ PRIMÀRIA

Diumenge, 17 Juny 2012 09:51

 

Escoltar per comprendre. Medicina basada en la relació.

19 i 20 d’abril de 2012

Com ja va sent tradició, cada dos –tres anys, des de la CAMFiC, a través del seu grup de Salut Mental, i conjuntament amb un proveïdor del territori, s’organitza el Congrés d’Atenció Primària i Salut Mental. Aquest proper congrés tindrà lloc, per primera vegada, a les terres de Lleida. 

Aquest espai vol ser un punt de trobada per compartir experiències i inquietuds, entre els professionals de l’Atenció Primària (metges, infermeres, treballadors socials...) i els professionals de Salut Mental, per tal de poder anar treballant cada vegada més en comú i poder-nos enriquir els uns dels altres. 

Entenem que, encara en els nostres dies, el punt bàsic de qualsevol acte mèdic és el relacional; la nostra millor arma, tant diagnòstica com terapèutica, és la paraula. Així doncs, el nostre lema és “Escoltar per comprendre. La Medicina basada en la relació”.


Mirarem de debatre sobre aspectes relacionats amb aquesta idea, la relació metge -malalt, l’escolta activa, el pacient com a agent actiu, l’encara existent estigma, la comunicació intercultural, i també reflexionarem sobre la sostenibilitat del nostre sistema sanitari. 

L’organització, en aquesta edició, és compartida pel grup de Salut Mental de la CAMFiC, pel grup local de Lleida i per Gestió de Serveis Sanitaris – Hospital de Santa Maria, com a entitat responsable de la majoria de recursos de Salut Mental de les comarques de Lleida. Comptem amb la inestimable col·laboració de la Universitat de Lleida i de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida, així com dels col·legis professionals (metges, infermeres, psicòlegs i treball social) de Lleida. 

Des dels comitès científic i organitzador estem molt il·lusionats en poder fer realitat aquest projecte, i us convidem a participar activament en aquest congrés. Pels qui vindreu d’altres indrets de Catalunya, esperem que us sentiu acollits en les terres de Lleida.

Us aconsellem que visiteu el blog:

blog salut comunitaria

COL·LABORA i AJUDA'NS

Deixa la teva opinio o comentari, la xarxa es per a tu

COL·LABORA

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message

Subscriu-te

Vols estar al cas de totes les novetats, de tot el que fan les entitats de la XarxaUPS.

Calendari

Juny 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5