Notícies web antiga

Nou canal web Observatori del Sistema de Salut a Canal Salut

Diumenge, 17 Juny 2012 14:39

Nou canal web Observatori del Sistema de Salut a Canal Salut

El Departament de Salut ha llançat un nou canal temàtic per al Canal Salut. Es tracta del portal web de l’Observatori del Sistema de Salut de Catalunya (OSSC) www.gencat.cat/salut/observatori

Aquest lloc web posa a disposició dels gestors, professionals, investigadors i ciutadans  informació, dades i els productes elaborats per l’Observatori  per millorar el coneixement del sector salut i facilitar l'avaluació, el benchmarking i la presa de decisions.

Entre els principals productes hi trobareu:

Dades i estadístiques relatives a la salut de la població de Catalunya i l'ús de serveis sanitaris.

Dades obertes a la ciutadania sobre salut.

La Central de Resultats que mesura, avalua i difon els resultats en salut i qualitat assolits pels diferents agents que integren el sistema sanitari.

Informe de Salut de Catalunya, publicació anual de referència sobre els aspectes rellevants en l'estat de salut i el sistema sanitari a Catalunya.

Observatori d’Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya (OIGS) que té com a objectius recopilar, validar, endreçar i difondre el coneixement generat, principalment, en el sistema sanitari de Catalunya, a partir de les múltiples experiències d'innovació que s'hi estan desenvolupant.

Recordeu que, a través de l’Observatori d’Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya (OIGS)podeu  enviar les experiències innovadores en gestió que s’estiguin desenvolupant en el marc de la vostra organització.

Per fer-ho, heu d’emplenar el formulari que trobareu a la secció  Incloeu la vostra experiència i consultar iniciatives d’altres organitzacions a través del Repositori d’experiències innovadores.

El Canal Observatori serà el marc on s’hi inclouran l’Observatori de la Prescripció Farmacèutica i l'Observatori dels professionals, ambdós projectes de futura creació.

La unitat encarregada de l’Observatori del Sistema de Salut de Catalunya (OSSC) s’ubica a l'Agència d'Informació, Avaluació i Qualitat en Salut (AIAQS), que desenvoluparà els seus treballs i encàrrecs en el marc del Pla de Salut de Catalunya 2011-2015.

Esperant que la informació us sigui d’utilitat, rebeu una cordial salutació,

** Si desitgeu rebre el butlletí de notícies Informatiu de l'Agència, ompliu el formulari de subscripció electrònica

* Visiteu el vídeo "Les TIC aplicades a l'àmbit de la salut a Catalunya 3'"

Us aconsellem que visiteu el blog:

blog salut comunitaria

COL·LABORA i AJUDA'NS

Deixa la teva opinio o comentari, la xarxa es per a tu

COL·LABORA

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message

Subscriu-te

Vols estar al cas de totes les novetats, de tot el que fan les entitats de la XarxaUPS.

Calendari

Gener 2020
L M X J V S D
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2